Kars Belediyesi Zabıta Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kars Belediyesi Zabıta Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Kars Belediye Başkan Yardımcısı Memet Aşasın ile Zabıta Müdürü Baycan Güvençalan, Zabıta Haftası dolayısıyla belediye bünyesinde görev yapan zabıta personeliyle kahvaltı programında buluştu.

Kars Ata Park Otel’de düzenlenen programa, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Memet Aşasın, Zabıta Müdürü Baycan Güvençalan ve zabıta teşkilatı personeli katıldı. Zabıta Müdürü Güvençalan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Kars Belediyesi zabıta ekiplerinin şehir genelinde yürüttüğü çalışmalar ele alındı. Belediye hizmetlerinin sahadaki önemli bir parçasını oluşturan zabıta teşkilatının görev sırasında karşılaştığı konular hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Kent düzeninin sağlanması amacıyla sürdürülen çalışmalar ve sahadaki uygulamalar üzerine görüş alışverişi yapıldı.
Programda zabıta personelinin vatandaşlarla doğrudan iletişim hâlinde görev yaptığına dikkat çekilirken, hizmetlerin koordinasyon içerisinde yürütülmesinin önemine vurgu yapıldı. Ekiplerin saha deneyimleri dinlenerek şehirde gerçekleştirilen denetimler ve belediyenin sorumluluk alanındaki çalışmalar istişare edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Memet Aşasın ve Zabıta Müdürü Baycan Güvençalan, Zabıta Haftası dolayısıyla personelle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Buluşmada teşkilat içindeki dayanışmanın korunması ve belediye hizmetlerinin ekip çalışmasıyla sürdürülmesi gerektiği belirtildi.
Kahvaltı programı, Zabıta Haftası’nın kutlanması ve günün anısına gerçekleştirilen sohbetlerin ardından sona erdi.

karsmanset-003.jpg

karsmanset1-001.jpg

Kaynak:Nuran KARAHAL

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir