Kars Bir Değerini Daha Kaybetti
“RAMBO” LAKAPLI MEHMET ÇANKAYA HAYATINI KAYBETTİ
Kars Antik Cafe önünde ayakkabı boyacılığı yaparak iki evladına onurlu bir gelecek hazırlamanın telaşı içerisinde yaşam mücadelesi veren, şu fani dünyada bir kız kardeşi dışında hiç kimsesi olmayan “RAMBO” lakaplı Mehmet Çankaya dün rahmeti rahmana yürüdü.
Uzun süredir Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören Rambo Memet Kars Kafkas üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekteydi. Kars’ın sevilen simalarından olan Mehmet Çankaya onurlu bir yaşam mücadelesi veriyordu. Cenazesi bugün (09 Nisan Perşembe) öğlen namazına mütaakip hayvan pazarı yanındaki Hz. Ömer Camii’nde kılınacak ve Yeni Mahalle Mezarlığında defnedilecek.
Kendi halinde yaşam mücadelesi veren Rambo Memet’in bir kız kardeşi dışında akrabası yoktu. Vefakar Kars halkının Rambo Mehmet’i bu son yolculuğunda yalnız bırakmayacağını, yarın ki cenaze namazına katılım sağlayacağını ümit ediyor, bizde Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. kha
.jpg)
.jpg)