Kars DSİ Bölge Müdürlüğü taşkın ve rusubat zararlarını önlemeye devam ediyor

Kars DSİ Bölge Müdürlüğü taşkın ve rusubat zararlarını önlemeye devam ediyor

Iğdır'ın Merkez Halfeli Beldesi Tersip Bendi ve Islah Sekisi Yapımı İnşaatı işinin sözleşmesi, DSİ 24. Kars Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Cesim Bulan arasında imzalandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü Iğdır'ın Merkez Halfeli Beldesi'nde taşkın ve rusubat zararlarını yukarı havza önlemleri kapsamında çözmeye devam ediyor.

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde yer alan Iğdır İli Merkez Halfeli Beldesi Tersip Bendi ve Islah Sekisi Yapımı İnşaatı işinin sözleşmesi, Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Cesim Bulan arasında imzalandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bölge Müdürü Mahmut Dündar, "Sözleşmesi imzalanan Iğdır Merkez Halfeli Beldesi Tersip Bendi ve Islah Sekisi Yapımı İşi kapsamında; 2 adet tersip bendi ve ıslah sekisi inşaatı yapılacak. Söz konusu işin tamamlanması ile Iğdır Merkez Halfeli Beldesinin taşkın ve rusubat zararlarından korunması sağlanacak. İşin 2018 yılında tamamlanması hedeflenmektedir. Iğdır ilimiz ve Merkez Halfeli Beldesi için hayırlı olsun." dedi.

kars-dsi-bolge-mudurlugu-taskin-ve-rusubat-zararlarini-onlemeye-devam-ediyor-(1).jpgkars-dsi-bolge-mudurlugu-taskin-ve-rusubat-zararlarini-onlemeye-devam-ediyor-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber