Kars İl Müftülüğü yardım destek ekibi dualarla yola çıktı!

Kars İl Müftülüğü yardım destek ekibi dualarla yola çıktı!

İl Müftüsü Hamza Bayram'ın başkanlığında Kars il merkez ve ilçelerinde görev yapan din görevlisi personelinden 20 kişiden oluşan 3 araçlık ekip bugün saat 09:00 itibariyle Gaziantep'e doğru yola çıktı.

Kars İl Müftülüğü ekipleri Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki kardeşlerimize destek olmak ve diğer dini hizmetleri ifa etmek için görev alacak.

Gönüllü personele başkanlık eden İl Müftüsü Hamza Bayram, milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak; “Memleketimizin yaşadığı bu büyük acıyı biz de Serhat şehrimiz Kars olarak yüreğimizde yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu büyük afetin en az kayıpla atlatılabilmesi için Kars İl Müftülüğü personeli ile birlikte deprem bölgesindeki kardeşlerimize maddi ve manevi destek olmak ve cenaze, tekfin ve defin işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla yola çıkıyoruz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Ayrıca personelimizin çocuklarından minik Salih Şen (8) kumbarasında biriktirdiği paraları depremzedelere ulaştırılması için Müftü Bayram'a teslim etti.

aaa1-001.jpga2-121.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler