Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Sevgileri ve fedakârlıklarıyla umut ve huzur kaynağımız olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Tarihimiz boyunca toplum hayatımızın hemen her alanında en güzel örneklerle varlıklarını gördüğümüz kadınlarımız, ailenin ve toplumun temel direği olduklarını göstermişlerdir.

Duygu dünyası sevgi ve şefkatle bezenmiş olan kadınlar, hak ettikleri değeri İslam’da bulmuştur. Hayatının her anı bizler için en güzel örneklerle dolu olan sevgili peygamberimiz (SAV), her hususta olduğu gibi kadınlarla ilgili tutumunda da en güzel örneği sergilemiş en büyük rehberimizdir. Hep anlayışlı ve güler yüzlü olan peygamber efendimiz (SAV), kadınların haklarını gözetmemizi ve bu hususta Allah’tan korkmamızı tavsiye etmiş ve “hanımlarını dövenler hayırlılarınız değildir” buyurmuştur.

Bu vesileyle, bir insanlık suçu olarak gördüğümüz kadına karşı her türlü şiddeti şiddetle kınıyoruz. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar gününü yürekten kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler