Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Berat Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Berat Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"İslam Âlemi olarak, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi ve feyiz ve bereketi bol olan bir mübarek Berat gecesini daha idrak ediyoruz.

Kurtuluşa davet ve insanlığın bir nevi mukadderat programı olan mübarek Berat gecesi, günahların affedildiği müstesna bir arınma ve bir kurtuluş vesilesidir. Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı bu kudsi gece için ayet-i kerimede “O gecede hikmetli iş belirlenip hükme bağlanır” buyurulmuştur.

Rabbimizin rahmetinden, bereketinden ve affından azami derecede istifade etmek temennisiyle, Berat gecesinin tüm hemşerilerimiz, milletimiz, İslam Âlemi için her türlü sıkıntıdan kurtulmaya, kardeşlik duyguları içinde birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını diliyoruz. Tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin Mübarek Beraat gecesini en içten duygularımızla tebrik ediyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler