Kars Milletvekillerinden Kağızman'a bir hizmet daha

Kars Milletvekillerinden Kağızman'a bir hizmet daha

Bölgede Kağızman’ın geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya anında müdahale eden ekipler, yeni hizmete giren merkez ile daha profesyonel bir binada hizmet sağlamış olacak.

Ahmet Arslan'ın bakanlığı döneminde yatırım programına alınan, Kağızman ilçesi Şahindere Mahallesinde acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası tamamlanarak hizmete girdi.

Yaklaşık 20 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde 14 aile hekimi bulunuyor.

Bölgede Kağızman’ın geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya anında müdahale eden ekipler, yeni hizmete giren merkez ile daha profesyonel bir binada hizmet sağlamış olacak. Kağızman’a kazandırılan Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık İstasyon binası, ilçe halkı tarafından da büyük beğeni topladı.

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın gayretleri ile ilçeye kazandırılan istasyon, birçok kazaya da anında müdahale hizmeti sağlayarak, can kayıplarının önlenmesinde büyük rol oynayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kağızman ilçe Başkanı Nuri Turan; “Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın çalışmaları neticesinde yeni bir projemizi daha çok kısa bir sürede hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlimiz ve İlçelerimiz için gece, gündüz demeden her zaman en iyisi için mücadele etmeye çalışan Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ve Tarım Komisyon Başkanı Sayın Yunus Kılıç'a teşekkür ederiz. Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binamız geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Resmî açılışını önümüzdeki günlerde hayırlısıyla yapacağımız merkezimiz şimdiden İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

74b74bbd-2311-4b31-9a29-940a76f23594.jpeg0d2dc763-5417-4bc8-a7c4-7f6b36244652.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler