Kars Müteahhitler Derneği,ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri ulaştırıyor.

Kars Müteahhitler Derneği,ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri ulaştırıyor.

Kars Müteahhitler Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulak, Ramazan ayı dolayısıyla, ekonomik sıkıntı içerisinde olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kars Müteahhitler Derneği (KAMDER), Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri ulaştırıyor.
Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor. 2024 Yılında kuruluşunu ilan eden Kars Müteahhitler Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulak, Ramazan ayı dolayısıyla, ekonomik sıkıntı içerisinde olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmanın ve birlik beraberliğin sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, yeni kurulan derneğimizin ilk hizmeti olması adına ramazan ayı sürecinde birliktelik ve dayanışmanın bir gereği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek kolilerimizi ulaştırmaya başladık.
Başkan Bulak, “Müteahhitler olarak hem şehrimize hem de şehrimizde yaşayan hemşerilerimize fayda sağlamak için KAMDER olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Hayrımızda emeği olan tüm KAMDER yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak:Hatice Kavşut

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler