Kars polisinden kaçak telefon operasyonu

Kars polisinden kaçak telefon operasyonu

Kars’ta 2 ayrı iş yerine operasyon düzenleyen polis, 24 adet gümrük kaçağı telefon, 32 adet gümrük kaçağı airpods kulaklık ve 27 adet akıllı saat ele geçirdi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 2 ayrı telefoncu dükkanında kaçak telefon ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti.

Adresleri belirlenen 2 ayrı dükkanı teknik ve fiziksel takibe alan KOM ekipleri, bir süre yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. 2 ayrı iş yerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 24 adet gümrük kaçağı telefon, 32 adet gümrük kaçağı airpods kulaklık ve 27 adet akıllı saat ele geçirildi.

Olayla ilgili B.B (28) ve D.S (20) isimli şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldı.

51556ebb-658a-4d31-b905-019a7855cc4d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler