Kars Şoförler Odası’nda Okay Ulakçı Güven Tazeledi

Kars Şoförler Odası’nda Okay Ulakçı Güven Tazeledi

Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu ve başkanlık seçimi, 10 Ocak Cumartesi günü Kars Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu seçimlerde mevcut başkan Okay Ulakçı, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Dört adayın yarıştığı seçimde; Okay Ulakçı, Murat Şimşek, Hakan Acıhan ve Kıyas Alp başkanlık için mücadele etti. Yapılan oy sayımı sonucunda Okay Ulakçı 277 oy alarak güven tazeledi. Hakan Acıhan 150 oy, Kıyas Alp 53 oy ve Murat Şimşek 50 oy aldı.

Seçimlerin demokratik bir ortamda tamamlandığını belirten Ulakçı, kendisine destek veren oda üyelerine teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde şoför esnafının sorunlarının çözümü ve haklarının korunması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler