Kars spor'dan kınama!

Kars spor'dan kınama!

Kars spor başkanından basın açıklaması...

Eski Belediye Başkanımız  Sayın  Naif Alibeyoğlu  takımı yoktan var ederek bu seviyelere getirmiştir . Ancak Naif beyin adını kullanarak ,yönetimi istifaya davet eden eski yönetici Ali İhsan bey büyük bir çelişki içindedir!

Ali İhsan bey’e soruyorum; Bu işe bu kadar talipli iseniz, neden bırakıp kaçtınız? Eski Başkanın seçimi kaybetmesi sizin kendinize olan güveninizi kaybetmenizemi neden oldu?

Artık kaynak bulamayacağınızı düşünerek bu işi bırakıp kaçtınız!

Alibeyoğlu ismi ve desteği olmadan bu işi yapamayacağınız apaçık ortadayken yönetimi istifaya çağırmayı gerektirecek bir açıklamayı neden yapıyorsunuz?

Biz yeni yönetim olarak, şimdiye kadar 567 bin Türkiye futbol federasyonuna, 279 bin icralara,153 bin Futbolcu,teknik heyet ve tesis masrafına ödeme yaptık!

Şimdi soruyorum sizlere;  Bunun neresi başarısızlık? Sezon başında elimizde bir futbolcu yokken, şuanda 27 futbolcumuzun olması, bu mu başarısızlık?

Mali Milli takımının hocasını getirmemiz mi başarısızlık?

Yoksa Fikstürde yerimizimi şaşırdınız, sayın Alınak?

Ben buğüne kadar eski yönetimi sportif faliyetlerinden ötürü hep ön plana çıkardım,her ortamda bunu dile getirdim. Eski Belediye Başkanımızın ismini hiçbir zaman tartışmaya açmadım,açtırmamda!

Sizden de ricam eğer o ismi seviyorsanız o isim üzerinden popilizm yapmayın!

Tüm bu olumsuz çıkışlara rağmen, Kars spor, sportif anlamda kazandığı olumlu ivmeye devam edecektir!

Zaman birlik ve Kars spora destek olma zamanıdır,tüm Kars halkının bu davaya sahip çıkması gerekmektedir,yıkıcı değil yapıcı olma zamanıdır. Bu tür olumsuz saçma açıklamaları Kars halkının taktirine sunuyorum,başarımız göz önündedir!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

05/11/2009      Rıfat YILDIZ  /  Kars spor kulüp Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler