Kars Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İl Genel Meclis Başkanı Fuat Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İl Genel Meclis Başkanı Fuat Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan ve beraberindeki Meclis Üyeleri, Kars İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Fuat Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Şehrin ekonomik ve sosyal dinamiklerini temsil eden KATSO heyeti, Arslan’a yeni görevinde başarılar dileyerek "hayırlı olsun" temennilerini iletti. Ziyaret sırasında Kars’ın kalkınması ve yerel projelerde iş birliğinin önemi vurgulanırken, Başkan Kadir Bozan konukseverliği için Fuat Arslan’a teşekkürlerini sundu. Görüşme, İl Genel Meclisi’nin yeni döneminde Kars’a değer katacak başarılı çalışmalara imza atılması temennileriyle sona erdi.

karsmanset1-005.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir