Kars Turizm Birliğinden teşekkür

Kars Turizm Birliğinden teşekkür

MÜJDE…KARS TURİZMİ

Kars ve bölge illerimizin son zamanlarda Kültür ve turizm destinasyonuna büyük katkısı olan Doğu ve Turistik Ekspresi Treninden bir yenilik daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde ilimize gelen bazı acenta ve misafir gurupların koltuklu tren yerleri bulamamaları. Ve bazı iptaller Yerel işletmelerimize problem yaratmaktaydı. Bu da ilimize gelen turist sayısını olumsuz yönden etkilemekteydi.
Oluşan sorunlar karşısında Turizm Birliğimizce bu durum Kars Millet vekilimiz ve 65.Hükümet Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN’A ve Vekilimiz Yunus KILIÇ’A Kars Valimiz Sayın Türker ÖKSÜZ ’e TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Sayın Ufuk YALÇIN ’a Daire Başkanı Sayın Erhan TEPE ‘ye bizzat aktarılarak çözüm istendi.

Ardından Yapılan Çalışmalar sonrası KARS / ERZURUM arası Günlük koltuklu tren seferleri koyuldu. 21 OCAK 2023 Tarih itibari ile çift yön olarak seferlerine başlayacak olan trenimiz bir kez daha yerel esnafımızın Kars Turizmimizin ve de ilimize gelen çok sayıda Acenta Tur operatörleri rehberler. Ve de misafirlerimizin yüzünü güldürdü.

Bu nedenle Kars Turizm hassasiyetini her daim çözüme ulaştıran Başta Kars M. Vekillerimiz Sn Ahmet ARSLAN ’a Sn Yunus KILIÇ’A Ulaştırma Bakanımız Sn . Adil KARAİSMAİLOĞLU’NA Kars Valimiz Sn Türker ÖKSÜZ’E TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürü Sn Ufuk YALÇIN’ a Daire Başkanı Sn Erhan TEPE’ ye Sivas Bölge Müdürü Sn: Abdulkadir TAŞ ‘ a İl Kültür Turizm Müdürümüz Sn Hayrettin ÇETİN ‘E Yolcu Hizmetleri Müdürü Sn Muharrem TORAMAN’A ayrıca Tüm TCDD Personeli ve çalışanlarına Kars Turizm birliğimiz ve turizm işletmelerimiz AYRICA ilimize gelen yerli yabancı turistlerimiz adına SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.
HALİT ÖZER /KARS TURİZM BİRLİĞİ BAŞKANI

9ac9c45f-419c-4124-9edc-359ea3943c18.jpeg59a29e11-c83a-4055-8730-0da34874e2ee.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler