Kars Valisi Türker Öksüz, Akyaka'da!

Kars Valisi Türker Öksüz, Akyaka'da!

Kars Valisi Türker Öksüz, Akyaka’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek ve diğer protokol tarafından karşılanan Vali Türker Öksüz, Akyaka Tren Garında düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Akyaka’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Öksüz, vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etmek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek imkânlar ölçüsünde çözüm üretmek adına bir araya geldiklerini belirtti.

Belirli periyotlarla ilçe ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla bir araya geldiğini anımsatan Vali Öksüz, ziyaretlerdeki temel amacın vatandaşlarımızı devletimizin çeşitli kurum ve kuruluş temsilciler ile bir araya getirerek sorun ve ihtiyaçlarınızı yüz yüze görüşerek çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Devlete bağlı kurum ve kuruluşların vatandaşın sorunlarını çözmek için var olduğunu vurgulayan Vali Öksüz, Akyaka’nın ilimizin çok sorunu olmayan güzel ilçelerinden birisi olduğunu belirterek, ilçede var olan tarım ve hayvancılık potansiyelini daha da ileri seviyeye taşımak adına bazı çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Bulunulan makamlarda herkesin geçici olduğunu, önemli olanın halkın sorunlarına çözüm bulabilmek ve kalplere dokunabilmek olduğunu söyleyen Vali Öksüz, yapılan tüm çalışma ve projelerin halkımızın refah seviyesini yükseltmek adına yapıldığını, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden olabildiğince yararlanabilmesi adına çalıştıklarını belirterek, vatandaşlarımıza kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Dünyanın en pahalı topraklarında yaşadığımızı ve ülke olarak içinde bulunduğumuz coğrafyada zaman zaman sıkıntılar yaşadığımızı belirten Vali Öksüz, ülkemizin kendi milli kaynak ve imkânları ile ayakta durduğunu vurgulayarak yıllarca mücadele edilen terör ve terör odaklarına vurgu yaptı. Son yıllarda silahlı kuvvetlerimizce verilen amansız mücadele ve halkımızın kararlı dik duruşu sayesinde terör belasının ülke gündeminden çıktığını belirten Sayın Valimiz, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde bulunduğumuz zaman bu ülkeye kimsenin diz çöktüremeyeceğini söyledi.

Konuşmasının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Öksüz, vatandaşların sorun ve istekleri dinleyerek sorunların çözülmesi ve taleplerin karşılanması için ilgili kurumlara talimat verdi.

Halk buluşmasının ardından esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Öksüz, daha sonra Akyaka Halk Eğitim Merkezi’ne geçerek kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyerlerin ürettiği ve Kars’ın kültür ve folklorunu yansıtan çeşitli materyalleri inceleyen Vali Öksüz, kursiyerlere gereken desteğin verileceğini belirterek, kursiyerler tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin ilimize gelen turistlere satışının yapılabilmesi için de gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi. 

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Akyaka ziyaretine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun eşlik etti.

kars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(10).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(6).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(8).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(9).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-akyakada!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber