Kars Valisi Ziya Polat, Kurban Bayramı ziyaretleri gerçekleştirdi

Kars Valisi Ziya Polat, Kurban Bayramı ziyaretleri gerçekleştirdi

Kars Valisi Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Kars-Erzurum Karayolu Emniyet Uygulama Noktasını ziyaret ederek, halkın huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan Emniyet personelinin bayramını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi

Kahraman Emniyet personelimiz, tatil süresince 1.124 personeli ile vatandaşlarımızın hizmetinde görev icra edecek.

Vali Ziya Polat, Kümbetli Jandarma Karakol Komutanlığı ile Kümbetli Uygulama Noktasını ziyaret etti

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Kümbetli Jandarma Karakol Komutanlığı ile Kümbetli Uygulama Noktasını ziyaret ederek, halkımızın huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan Kahraman Jandarma personelimizin bayramını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Kahraman Jandarma'mız, tatil süresince 1.403 personeli ile vatandaşlarımızın hizmetinde görev icra edecek.

Vali Ziya Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti

Valimiz Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret diyerek, görevli personelin bayramını kutladı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Acil Durumda Tek Numara 112

❗️Lütfen Gereksiz Yere Meşgul Etmeyiniz...

Vali Ziya Polat, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuk gülerse, dünya güler

İlimiz genelinde ebeveyn kaybına uğramış sevgili çocuklarımızın bayramlıkları, Valiliğimizce temin edilerek, Vali Ziya Polat'ın selamıyla sevgili çocuklarımıza takdim edildi.

Har zaman çocuklarımızın yanındayız.

Hayırlı bayramlar diliyoruz.

Vali Ziya Polat, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret etti

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi görmekte olan vatandaşlarımız ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, bayramlarını kutladı.

Vali Ziya Polat, Harakani Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Vali Ziya Polat, Kurban Bayramı vesilesiyle Harakani Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi görmekte olan vatandaşlarımız ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, bayramlarını kutladı.

Kaynak:haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler