Kars Valisi Ziya Polat Sultan Alparslan Camii’nde Miraç Kandili Programına Katıldı

Kars Valisi Ziya Polat Sultan Alparslan Camii’nde Miraç Kandili Programına Katıldı

Kars Valisi Ziya Polat, Miraç Kandili dolayısıyla Sultan Alparslan Camii’nde düzenlenen programa katıldı.

İl genelinde büyük bir coşkuyla karşılanan kandil gecesi, Kars halkının yoğun ilgisiyle manevi bir atmosfere sahne oldu.

Program, Kars Müftülüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirildi. Gece, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve dualarla devam etti. Vaizlerin Miraç Kandili’nin anlam ve önemi üzerine yaptığı konuşmalar, cemaati derinden etkiledi.

Vali Polat, program sonunda yaptığı konuşmada, Miraç Kandili’nin birlik ve beraberlik için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. "Bugün burada Karslı hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu tür özel günler, manevi bağlarımızı güçlendirmek ve bir arada olmanın kıymetini bilmek için önemli bir vesiledir. Tüm halkımızın Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Tayfun Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler