Kars'a yapılan yatırımların Takipçisiyiz

Kars'a yapılan yatırımların Takipçisiyiz

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars'ta yapılan yatırımlarımların Ankara'da takipçisi olduklarını belirttiler.

 

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars genelinde yapılan yatırımların belirlenenen sürede bitirilmesi için yapılan çalışmaları yakından tekip ettiklerini vurguladılar.

 

Her ay en az 4 kez Kars’ta olduklarına dikkat çeken vekiller, kente gelerek yapılan yatırımların hangi aşmada olduğunu bilgeye giderek bizzat yerinde incelediklerini söylediler.

 

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan; “Biz vekiller olarak proje hazırlıyoruz. Kars’a daha fazla neler yapılabilir onları tartışıyoruz. Amacımız yaşanılabilir bir Kars yaratmak. Kars’ta ticaret hacmini artırarak işsizlik sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Hedefimiz “Kars’ı Kafkasların Ticaret Merkezi” haline getirmek. Karslılar AK Parti iktidarının yaptığı yatırımları çok iyi biliyor. Bizde hükümetin yaptığı yatırımların biran evvel tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunuyoruz” dedi.

 

Tarım ve Hayvancılığın daha etkin olması için çalışmalar yaptıklarını ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet mehdi Eker’in de katılımıyla Kars’ta hayvancılğı masaya yatırdıklarını belirten Prof. Dr. Yunus Kılıç; “Biz Kars’ta tarım ve hayvancılığının dünü ve bugününü tartıştık. Kars’a tekrar bir Et Balık Kurumu açılması için düğmeye bastık. Üreticilerimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne Et Balık Kurumu’nda hayvanlarını kestirmek için müracaat ediyor. Hafta da iki gün Kars’ta kesim yapılacak. Beklenen rağbet olduğu takdirde burada yeniden Et Balık Kurumu faaliyete geçecek. Bu da istihdan demektir. Yani Biz vekiller olarak Kars’ın bütün sorunlarını biliyoruz. Ve bu sorunların giderilmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Kars’ta hükümetin yaptığı yatırımların tamamlanması için kar kış demeden çalışıldığına dikkat çeken vekiller, Kars’ın bölgenin ve Kafkasların ticaret merkezi olması yönünde yoğun bir şekilde çalışmalar yapıldığını da kaydettiler.



Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler