AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:
“Kars’ımızda bu bir hizmet meselesi diyerek, yollarımızı yenilemeye, daha da modern hale getirmeye devam ediyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz Faikbey Caddesi’nde çalışmalara başladı. Çalışmalar planlandığı periyotta ilerliyor. En kısa zamanda çalışmalar sonuçlanarak hemşehrilerimizin istifadesine sunulacak.
Hep birlikte el ele vererek, üzerimize düşeni yaparak Kars’ımızın sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Şehir içi yol ağlarımızda çalışmalarımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun talimatları ile başlandı. İlgi ve desteklerinden dolayı, Sayın Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.
Serhat şehrimiz Kars'ımız için durmak yok yola devam.”
Faikbey Caddesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması bekleniyor. Yenileme çalışmalarıyla birlikte şehir içi ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.


Kaynak:Mesut Adıgüzel