Karslı çiftçiler TARFİN ile rahat nefes alacak!

Karslı çiftçiler TARFİN ile rahat nefes alacak!

KÖYSÜT ve ACEM Hayvancılık tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında TARFİN tarım hakkında çiftçiler bilgilendirildi.

Bir otelin toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Doğu Anadolu Yetkili Tarfin Satış Noktası yetkilileri Akın Muğanlo ve Aşkın Muğanlo, Tarfin Doğu Anadolu Bölge Müdürü Onur Ağdaş, KÖYSÜT ve ACEM Hayvancılık Satış Müdürü Mustafa Aslan, davetliler ve çok sayıda çiftçiler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tarfin Doğu Anadolu Bölge Müdürü Onur Ağdaş ise “Bizi bugün yalnız bırakmadığınız ve Tarfin ailemizi tercih ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Tarfin 2017 yılında Mehmet Memecan tarafından kurulmuş, çiftçinin tüm tarım girdilerine en uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayan bir fintech kuruluşudur. Türkiyenin 80 ilinde çalıştığımız satış noktalarıyla ve Romanya’da varlığımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içerisinde Türkiye pazarında en hızlı büyüyenler listesinde yer aldık. Tarfin siz değerli çiftçilerimize hızlı ve güvenli bir şekilde, ipotek, dosya masrafı, sigorta masrafı talep etmeden sizlerin seçmiş olduğu tarihte sabit fiyat garantisiyle tarım girdilerine ulaşmanızı sağlayan bir fintech şirketidir.” ifadesini kullandı.

KÖYSÜT ve ACEM Hayvancılık Satış Müdürü Mustafa Aslan, “Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) olan genel merkezi Ankara Kazan’da bulunan vakfın Kars’ta Bölge Müdürü olarak ve proje sorumlusu olarak görevde bulundum. Artvin iline bağlı olan Murgul, Borçka ve Borçkaya bağlı olan eski ismi Maçahel ve yeni ismi Camili olan Kafkas Arısının genel merkezi olan köyde uzun bir süre ana arı üretiminde bulundum. Türkiye Kalkınma Vakfı şirketi olan KÖYTÜR A.Ş. bünyesinde Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır illerinde aynı proje kapsamında kredili arı dağıtımı, besi yemi dağıtımı, canlı anaç tavuk dağıtımı ve Kars bölgesinde yaygın olan el sanatları halı dokumacılığı hizmetinde de bulundum ve TKV Köytür’den emekli oldum. 2001 yılında kurulan bir siyasi partinin 3 dönem ilçe başkanlığını yürüttüm şimdi ise KÖYSÜT ve Acem Hayvancılık bünyesinde satış müdürü olarak görev yapmaktayım. Bu toplantının düzenlenmesinde başta TARFİN Bölge Müdürümüz Onur bey, KÖYSÜT ve ACEM Hayvancılık Akın bey ve Aşkın bey kardeşlere huzurunuzda teşekkür bir borç bilirim. Çiftçilerimizin bu zor gününde TARFİN tarım olarak desteklerinden memnun kalmış olup bundan sonraki süreçte de bizlere destek vereceklerine inancımız tamdır. Çok kıymetli misafirler ve çiftçilerimiz; ilimiz serhat şehri Kars’ın geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalı olup 7 ilçesi bulunmaktadır. İlçelerimizden ise Akyaka, Arpaçay, Susuz, Digor, Selim, Sarıkamış ve Kağızman ilçelerimiz geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadırlar. Ben şahsım adına TARFİN tarımı çitçilerimiz anlatmak ve tanıtmak için bir çok zorlu koşullar içerisinde bulundum. Dolayısı ile gerek köylerde gerekse il merkezinde çiftçilerimizle özel olarak toplantılar ve seminerler düzenledim. Amacımız çiftçilerimizin mağduriyetini gidermek ve kendilerine yardımcı olmaktır. Sözlerime son verirken hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından çiftçilerin soru ve talepleri tek tek dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.

TARFİN Tarım A.Ş. hakkında;

Tarfin Tarım A.Ş. olarak üreticilerin ülkemizin geleceğindeki en büyük pay sahibi olduğuna inanmakta ve kuruluşumuzdan itibaren Türk çiftçisine her daim destek olmak için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Geliştirdiğimiz makine öğrenmesine dayalı tarımsal risk skorlama modelini kullanarak, Türk çiftçilerinin gübre, tohum ve yem gibi tüm tarım girdilerine uygun fiyatlar ve hasatta ödeme fırsatları ile ulaşmalarını sağlamaktayız.

Mobil uygulamamız ile çiftçilerimizin bulunduğu bölgelerdeki en güncel gübre, yem ve diğer tarım girdilerindeki fiyatları karşılaştırmalı olarak sunabilmekte ve çiftçilerimizin en uygun fiyatları bulması için onlara farklı alternatifler gösterebilmekteyiz.

Bugün çiftçilerimiz, mobil uygulamamız ve 80 ildeki 1100’den fazla yetkili Tarfin satış noktamız ile bize kolayca ulaşabilmekte. Tarfin’den tarım ihtiyaçlarını vadeli ya da peşin olarak satın almak isteyen çiftçiler, bulundukları ildeki satış noktalarımızı ziyaret ederek, işlemlerini 4 dakika içerisinde tamamlayabilmekte ve ürünlerini anında teslim alabilmektedir.

Tarfin’den yaptıkları alışverişler ile çiftçilerimiz hem ihtiyaçlarını uygun fiyat seçenekleri ile satın alır hem de ipotek gibi ek yükümlülükler altına girmezler. Tüm çiftçiler, ürünlerine, bölgelerine özel hasat tarihine göre ödeme gününü belirler ve tüm tarım ihtiyaçlarına dosya masrafı, kart ücreti, üyelik aidatı  gibi ek masraflar olmadan kolayca ulaşabilir.

karsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(1).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(2).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(3).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(4).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(5).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(6).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(7).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(8).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(9).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(10).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(11).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(12).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(13).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(14).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(15).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(16).jpgkarsli-ciftciler-tarfin-ile-rahat-nefes-alacak!-(17).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler