Karslı Genç Futbolculara Galatasaray’dan Davet

Karslı Genç Futbolculara Galatasaray’dan Davet
Kars Galatasaray Futbol Okulunda eğitim gören dört genç sporcu, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenecek antrenman ve oyuncu seçmelerine katılacak.

Kars’ta futbol eğitimi alan genç yeteneklere Galatasaray’dan önemli bir davet geldi. Kars Galatasaray Futbol Okulu bünyesindeki sporcular, sarı-kırmızılı kulübün altyapı çalışmalarının yürütüldüğü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yeteneklerini sergileme imkânı bulacak.

Programa antrenörler Cengizhan Yalçın ve Emrah Çınar’ın yanı sıra öğrenciler Berdan Kaya, Hamza Yücesoy, Kadir Bozyel ve Emrah Kaya katılacak.

Florya’daki antrenman ve futbolcu taramalarında sahaya çıkacak gençler, Galatasaray altyapı yetkililerinin karşısında performans gösterecek. Davet, sporcuların gelişimi açısından önemli bir deneyim olmasının yanı sıra Kars futbolu için de sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir