Kars’ta 17 yaşındaki kayıp genç bulundu

Kars’ta 17 yaşındaki kayıp genç bulundu

Kars’ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki İsmail Çalış, 6 gün sonra sağ salim bulundu.

Kars Örnek Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki İsmail Çalış, 6 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Cemal ve Meryem Çalış’ın 4 çocuğundan 3’ncüsü olan İsmail Çalış’ın kayıp bilgisi ailesi tarafından Emniyet’e bildirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz planlama, takip ve çalışma sonucu 6 gündür kayıp olan İsmail Çalış, Faikbey Caddesi ile Bahri Dağdaş Caddesinin kesiştiği noktada bulundu.

Çocuk Şube Müdürlüğüne getirilen İsmail Çalış’ın ifadesi alındıktan sonra annesi Meryem Çalış’a teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından anne Meryem Çalış oğlu İsmail Çalış ile birlikte evine gitti.

Emniyet çıkışında maske takarak oğluna sımsıkı sarıldığı gözlenen anne Meryem Çalış yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, Allah’a şükür oğlumu sağ salim bulundu. Allah, Türk Polisinden razı olsun. Mutluluktan ne söyleyeceğimi bilemiyorum. 6 gündür oğlum kayıptı, arıyorduk biz de.” dedi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ve dışarıda dolaşmak için evden ayrıldığını ifade eden İsmail Çalış ise, “Eve gitmememden dolayı ailemin üzüleceğini düşünmüyordum. Kars’taydım, bundan sonra bir daha bu şekilde yapmayacağım.” diye konuştu.

kars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(6).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(7).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(1).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(2).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(3).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(4).jpgkars’ta-17-yasindaki-kayip-genc-bulundu-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler