Kars’ta 8 yaşındaki kız kayboldu!

Kars’ta 8 yaşındaki kız kayboldu!

Kars’ın Halitpaşa Mahallesinde 8 yaşındaki Esmanur Güney, sabah saatlerinde kayboldu, aileyle birlikte tüm polis ekipleri bulmak için harekete geçti.

Volkan KARABAĞ

11, 8, 5 ve 1 yaşında olmak üzere 4 çocuk sahibi Baba Müslüm Güney (43) tarafından sabah saat 08:25’de Halitpaşa İlkokulunun bahçesine bırakılan ve öğlen 13:30 sıralarında annesi Esmer Güney (36) tarafından okuldan alınmak istenen minik Güney’den haber alınamadı.

Annesi tarafından durumun babaya bildirilmesinin ardından baba Güney okula gelerek öğretmlerle birlikte kamera kayıtlarını izledi ve minik Güney’in okula giriş yapmadığını tespit etti.

Dün de kızını okula bıraktığını ve kızın bir saat sonra eve gelerek hasta olduğu ve öğretmenin geri eve gönderdiğini ancak bugün kızın okula gelmediğinin okul idaresi tarafından kendilerine bildirilmediğini söyleyen baba Güney, “Sabah kızımı okulun bahçesine bıraktım ve işe gittim, annesi de öğlen almaya gittiğinde öğretmenler tarafından Esmanur’un okula gelmediğini söylediler. Kamera kayıtlarına baktık ancak okulunun içine girmemiş ancak benim kızımı okula getirip bıraktığımı gören komşularım var. Durumu polise ve zabıtaya bildirdik. Arama çalışmaları başladı, yetkililerden ve kızımı gören vatandaşlardan yardım istiyorum.” dedi.

Kızın fotoğrafına bakan ve gözyaşlarına hakim olamayan anne Esmer Güney ise, “Kızının biran önce bulunmasını ve görenlerin Allah rızası için polise, zabıtaya ve kendilerine bildirmesini istedi.” ifadesini kullandı.

Ablasının okuldan gelmediğini gören kardeşi Muhammed Kaan (5) da dakikalarca Esmenur’un fotoğrafına baktı. Polis ekipleri Esmanur’un bulunması için çalışma başlatırken, Zabıta ekipleri ise anons sisteminden halka duyur yaparak, minik Esmanur’u görenlerin kendilerine bildirmelerini istedi.

dsc_0843.jpgdsc_0848.jpgdsc_0850.jpgdsc_0851.jpgdsc_0852.jpgdsc_0855.jpg37c98999-5af2-4a33-aba3-bedf8859a1b0.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler