Kars'ta Bayram Sonrası Sessizlik!

Kars'ta Bayram Sonrası Sessizlik!
30 gün tutulan orucun ardından gelen Ramazan Bayramı nedeniyle Kars'ta sabah saatlerinde tüm caddeler tamamen boş ve sessizdi.
Kars'ta Bayram Sonrası Sessizlik!

30 gün tutulan orucun ardından gelen Ramazan Bayramı nedeniyle Kars’ta sabah saatlerinde tüm caddeler tamamen boş ve sessizdi.

 
Sessizliğin sebebi hem çok erken saat oluşu, hem de vatandaşların sabah kılınan bayram namazında oluşuydu.
 
Üç günlük bayram tatilinde şehir dışına çıkan tatilcilerle birlikte şehir nüfusunun da iyice düştüğü kent merkezinin kaldırımlarında ve caddelerinde bayram sabahında kimse yoktu. İmkanları olmadığı için tatile gidemeyen ve Şehir merkezinde kalanlar ise Evinde, ailesiyle, dost ve akrabalarını ziyaret ederek ve bolca dinlenerek bayramı geçirecekler. 
 
Kars tatile gidemeyenlere kalmıştı. Bunu fırsat bilen çoğu Karslılar ise günün ilerleyen saatlerin de o boş olan cadde ve kaldırımlarda dolaşarak bayramı ve şehrin sessizliğinin tadını çıkardılar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir