Kars'ta Çekilen Film Berlin Yolcusu

Kars'ta Çekilen Film Berlin Yolcusu
Çekimleri geçtiğimiz yıl kışın Kars'ta yapılan Soğuk isimli Film Berlin Film festivaline katılmaya hak kazandı Başrolde Cenk Alibeyoğlu'nun oynadığı Filmin Yönetmeni Uğur Yücel'di.

 

Aslı Özge'nin yönettiği Hayatboyu ve Uğur Yücel'in yönettiği Soğuk, Berlin Film Festivali Panorama bölümüne seçildi.
 
Bu yıl 7-17 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Berlin Film Festivali'nin programına iki Türk filmi daha seçildi. Aslı Özge'nin ikinci uzun metraj filmi Hayatboyu ve Uğur Yücel'in yeni filmi Soğuk, Berlin Film Festivali'nin Panorama bölümüne seçildi. İki film de dünya prömiyerleri Berlin'de yapacak.
 
Usta yönetmen Reha Erdem'in Jin filmi de Berlin Film Festivali kapsamında Generation bölümünde yarışacak.
 
Defne Halman ve Hakan Çimenser'in başrollerini paylaştığıHayatboyu, bir burjuva çiftin ilişkisini konu alıyor. Filmin yönetmeni Aslı Özge, Köprüdekiler adlı filmiyle 2009 yılında hem İstanbul hem Adana Altın Koza film festivallerinde büyük ödül kazanmıştı.
 
Uğur Yücel ise çekimlerini Kars'ta gerçekleştirdiği Soğuk'ta Cenk Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, Valeria Skorohodova, Yulia Vaniukova, Yulia Erenler, Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi oyuncularla çalıştı.
 



Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir