Kars’ta çevre için pedal çevirdiler

Kars’ta çevre için pedal çevirdiler

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliklerinde bisikletini alan vatandaşlar festival havasında pedal çevirdi.

Volkan KARABAĞ

Kars Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, çevre bilinci oluşturmak ve iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla Dünya Çevre Günü’nde bisiklet turu düzenledi.

İl Müdürü Rahmi Toktaş’ın da katıldığı etkinlikte bisiklet tutkunları kilometrelerce pedal çevidi.

Gençlik Merkezi önünde başlayan etkinlik Kars Kalesi eteklerindeki Bedesten’de sona erdi. Bisiklet severler buradaki “Kars” yazısının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Kars İl Müdürü Rahmi Toktaş, “Dünya Çevre Günü etkinliklerimiz devam ediyor, farkındalık oluşturmak için bugün pedal çevirdik. Büyüklerimizden emanet olarak aldığımız gezegenimizi bizden sonraki geleceğimizin teminatı olan gençlere, çocuklarımıza bir miras bırakma noktasında bir sorumluluğumuz var.” dedi.

karsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-1.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-2.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-3.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-4.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-5.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-6.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-7.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-8.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-9.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-10.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-11.jpgkarsta-cevre-icin-pedal-cevirdiler-12.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler