Kars'ta Cumhur İttifakının Ortağı MHP Seçimi Kazandı!

Kars'ta Cumhur İttifakının Ortağı MHP Seçimi Kazandı!

Prof.Dr.Ötüken Senger Kars Belediye Başkanı Oldu.

Kars'ta kardeşlik kazandı. MHP Kars Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Ötüken Senger Kars'ın yeni Belediye Başkanı oldu...

MHP 16500

DEM 12000

Kars'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre 'cumhur ittifakı' MHP'li Prof. Dr. Ötüken Senger belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 2 ilçede AK Parti, 2 ilçede CHP, 2 ilçede DEM parti ve 1 ilçede ise MHP adayı seçimi önde tamamladı.

Kars'ta, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, 'cumhur ittifakı'nın MHP'li adayı Prof. Dr. Ötüken Senger belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise Akyaka’da AK Parti’li Ergüder Toptaş, Arpaçay’da AK Parti’li Zeki Elma, Digor’da DEM Parti’li Adem Oyman, Kağızman’da DEM Parti’li Mehmet Alkan, Sarıkamış’ta MHP’li Serdar Kılıç, Selim’de CHP’li İlyas Barış Koç ve Susuz’da CHP’li Oğuz Yantemur, seçimin galibi oldu.

ÖTÜKEN SENGER KİMDİR

Ötüken Senger, Kars’ta1978'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini kentte tamamlayan Senger,Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.Kafkas Üniversitesi Ardahan Meslek Yüksekokulu’na öğretim görevlisi olarak atanan Senger, Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı’ndaki yüksek lisans eğitimini tamamladı.2018 yılında Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nü kurarak aynı bölüme bölüm başkanı olarak atanan Senger,aynı bölümde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

otugen-senger-001.jpeg

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler