Kars’ta eğitim ve okul güvenliği toplantısı yapıldı

Kars’ta eğitim ve okul güvenliği toplantısı yapıldı
Kars’ta eğitim-öğretim faaliyetleri ve okul güvenliğine yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Kars Valisi Ziya Polat başkanlığında yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından sunumların gerçekleştirildiği toplantıya, Kars Belediye başkanı Ötüken Senger, il kurum amirleri ile il merkezi ve ilçelerde görev yapan okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu ele alınırken, okul ve çevrelerinde alınan güvenlik tedbirleri, rehberlik hizmetleri ve okul-aile iş birliği konuları değerlendirildi. Ayrıca KAFKAS Projesi ve alt projeleri kapsamında yürütülen çalışmalar ile kurumlar arası koordinasyon da gündeme alındı.

Yetkililer, öğrencilerin daha güvenli ve verimli bir eğitim ortamında öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

karsmanset-007.jpg

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir