Kars’ta faciadan dönüldü! 2 çocuk son anda kurtuldu

Kars’ta faciadan dönüldü! 2 çocuk son anda kurtuldu

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bir apartmanın çatısından buz kütlesi düştü, saniyeler önce yoldan geçen çocuklar ölümden döndü

Volkan KARABAĞ

Çatıdan düşen buz kütleleri yol kenarında park halinde olan bir minibüsün üzerine düştü. Saniyeler önce iki çocuğun da oradan geçtiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, ilçenin en işlek noktalarından Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Şehir içi taşımacılık yapan Gültekin Gök (43) akşam eve alışveriş yapmak üzere bir marketin önünde durdu. Gök, 36 AAF 845 plakalı minibüsünü park edip markete girdi. Minibüsün üzerine zemin katı market olan 3 katlı apartmanın çatısından buz kütleleri düştü.

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerindeki olayda, buzlar minibüsün özellikle kaportasına zarar verdi. Buzların düşmesinden saniyeler önce iki çocuk ise oradan geçip markete girerek ölümden döndü.

Çatıdan buzların minibüsün üzerine düştüğü anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

kars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(1).jpegkars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(2).jpegkars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(3).jpegkars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(4).jpegkars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(5).jpegkars’ta-faciadan-donuldu!-2-cocuk-son-anda-kurtuldu-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler