Kars’ta girdiği adreste ev sahiplerini bıçaklayan hırsızlar yakalandı

Kars’ta girdiği adreste ev sahiplerini bıçaklayan hırsızlar yakalandı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, 3 hırsızlık zanlısı girdiği evde kendini fark eden ev sahibi karı-kocayı bıçakladı. Hırsızlar kısa sürede, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, ilçeye bağlı Yukarı Şehitler Mahallesinde dün gece saat 01:00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; E.Ç. (20), S.S. (20) ve M.İ (17) hırsızlık amacıyla H.B. (86)’nin evine girdi. Eve giren hırsızları fark eden H.B. ve eşi M.B. (50) hırsızlık olayını engellemek istedi.

Yaşanan arbedede H.B. ve M. B.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan hırsızlar evde bulunan 50 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyayı alarak evden uzaklaştılar.

Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu hırsızlık şüphelisi şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçak darbesiyle ağır yaralanan karı ve koca ambulansla önce Sarıkamış Devlet Hastanesine ardından da Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan H.B. ambulansa Van 100. Yıl Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan hırsızlık şüphelisi şahısların sabıkalarının olmadığı, içlerinden birisinin babasının kredi kartı ile yaptığı 14 bin liralık harcamayı kapatmak için hırsızlık olayını gerçekleştirmek istedikleri öğrenildi.

kars’ta-girdigi-adreste-ev-sahiplerini-bicaklayan-hirsizlar-yakalandi-(1).jpgkars’ta-girdigi-adreste-ev-sahiplerini-bicaklayan-hirsizlar-yakalandi-(2).jpgkars’ta-girdigi-adreste-ev-sahiplerini-bicaklayan-hirsizlar-yakalandi-(3).jpgkars’ta-girdigi-adreste-ev-sahiplerini-bicaklayan-hirsizlar-yakalandi-(4).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler