Kars’ta, hurdacılara yönelik denetim: 17 ton hurdaya el konuldu

Kars’ta, hurdacılara yönelik denetim: 17 ton hurdaya el konuldu

Kars’ta, 4 işyerinden toplam 17 ton hurdaya el konularak 10 iş yeri mühürlendi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kent merkezinde meydana gelen inşaattan ve açıktan hırsızlık rögar kapağı, elektrik kablosu, ikinci el eşya, hurda malzeme, ev ve bahçe kapısı gibi eşyalara yönelik suçlarıyla ilgili olarak, hurda niteliği taşıyan malzemeleri satın alan hurdacılara yönelik, Kars Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle koordineli çalışma yaptı.

Yapılan denetimlerinde, çalışma ruhsatı ve çevre şehircilik belgesi bulunmayan 10 iş yeri mühürlendi. 4 iş yerinden toplamda 17 ton  hurdaya, mülkiyeti kamuya geçirilmek  üzere el konuldu.

kars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(1).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(2).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(3).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(4).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(5).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(6).jpgkars’ta,-hurdacilara-yonelik-denetim-17-ton-hurdaya-el-konuldu-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler