Kars’ta iş yeri ve oto hırsızlığı şüphelisi yakalandı

Kars’ta iş yeri ve oto hırsızlığı şüphelisi yakalandı

Hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu İstanbul Silivri Cezaevi'nden pandemi izniyle çıktıktan sonra Kars'ta otomobil çalarak bir işyerinden 30 bin liralık soygun yapan A.G. (35), polisin güvenlik kameralarını incelemesi sonucu yakalandı.

Volkan KARABAĞ

Kars kent merkezinde otomobil hırsızlığı ve ardından Yusufpaşa Mahallesi Halitpaşa Caddesinde meydana gelen işyeri soygunu ihbarı üzerine harekete geçen Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 200 saatlik güvenlik ve MOBESE kamera görüntülerini izledi. Polis, düz kontak yaparak otomobil çalan ve işyerinden 30 bin lira değerinde tekel malzemesi ile değişik ürünler çalan 2 şüpheliyi belirledi.

Polisler, 2 hırsızlık olayını gerçekleştiren A.G. ile Ç.M.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelileri sorgulayan polis, A.G.’nin hırsızlık suçundan tutuklu olarak yattığı İstanbul Silivri Cezaevi'nden Aralık ayında önce pandemi sebebiyle izinli olarak çıktığını tespit etti.

Bu arada şüphelilerin market soygunu başka bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, A.G’nin 30 bin lira değerindeki tekel malzemeleri ile değişik ürünleri koliler halinde dışarı bıraktığı, daha sonra çalıntı otomobille yükledikten sonra bölgeden uzaklaştıkları yer alıyor.

kars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(1)-001.jpgkars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(2)-001.jpgkars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(3)-001.jpgkars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(4).jpgkars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(5).jpgkars’ta-is-yeri-ve-oto-hirsizligi-suphelisi-yakalandi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler