Kars’ta kablo hırsızları suçüstü yakalandı!

Kars’ta kablo hırsızları suçüstü yakalandı!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde hırsızlar, krom maden tesisine girerek piyasa değeri 3 milyon lira olan kabloları çalarken suçüstü yakalandı.

Volkan KARABAĞ

Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Karaurgan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri devriye gezerken, ilçede bulunan krom maden tesisine hırsızlık için giren şüpheli şahısları tespit etti. Jandarmayı fark eden hırsızlar olay yerinden kaçmak isterken ekipler tarafından piyasa değeri 3 milyon lira olan kablolar ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan R.K., O.M., R.M., O.S. ve B.S.'nin jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Şüpheli şahısların sorgu kayıtlarında “Nitelikli Hırsızlık, Dolandırıcılık, Yakacak Nitelikte Emval Veren Ağaç Kesme, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak, Büyük ve Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı” suçlarından çok sayıda sabıka kayıtlarının olduğu da ekiplerce tespit edildi.

kars’ta-kablo-hirsizlari-sucustu-yakalandi!-(3).jpgkars’ta-kablo-hirsizlari-sucustu-yakalandi!-(4).jpgkars’ta-kablo-hirsizlari-sucustu-yakalandi!-(2).jpgkars’ta-kablo-hirsizlari-sucustu-yakalandi!-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler