Kars’ta kafe işletmecisi açılış gelirini depremzedelere bağışlayacak

Kars’ta kafe işletmecisi açılış gelirini depremzedelere bağışlayacak

Kars’ta yarın (11 Şubat 2023 tarihinde) hizmete açılacak olan Petersburg Cafe ve Restaurant, açılış günündeki kazancını bölgedeki depremzedelerin ihtiyacı için harcayacak.

Volkan KARABAĞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 06 Şubat tarihinde saat 04.17’de 7.7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem meydana geldi

Yarın (11 Şubat 2023 tarihinde) Haydar Aliyev Caddesi Kars Barosu yanında hizmete açılacak olan Petersburg Cafe ve Restaurant, Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran deprem nedeniyle açılış törenini iptal etti.

Sabah saatlerinde hizmete açılan ve tüm Karslıları davet eden Petersburg Cafe ve Restaurant işleme sahibi Gencer Yağcı, “5. gününde bulunduğumuz depremde 19 bin 388 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İşletme olarak yarın tören olmadan hizmete açılacağız ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız. Sayın Valimiz Türker Öksüz’ün talimatıyla tüm Karslılar gibi biz de bölgeye ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk. İşletme olarak da açılışımızın ilk gününde elde edeceğimiz tüm hasılatı yine depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için bağışlayacağız.” dedi.

karsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-10.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-11.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-12.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-13.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-14.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-15.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-16.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-17.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-18.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-19.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-20.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-1.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-2.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-3.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-4.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-5.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-6.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-7.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-8.jpgkarsta-kafe-isletmecisi-acilis-gelirini-depremzedelere-bagislayacak-9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler