Kars'ta Kanala düşen çocuk kurtarıldı
Kars'ta Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına düşen bir çocuk, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.
Olay, kent merkezinde meydana geldi. Bir çocuk, dengesini kaybederek DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi.
Kısa sürede olay yerine gelen Kars Belediyesi İtfaiye ekipleri, kanala düşen ve korkan çocuğu hızlı bir şekilde çıkararak güvenli alana aldı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çocuğu hastaneye kaldırdı.
Kaynak:Uğur İbrahim Özdemir
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.