Kars’ta millet bahçeleri renklendi

Kars’ta millet bahçeleri renklendi

2023 yılı park-bahçe ve peyzaj çalışmaları kapsamında Kars Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi ve Örnek Mahallesinde bulunan millet bahçelerinde başlatılan peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında millet bahçelerine mevcut ağaç varlığına ek olarak; mavi ladin, mazı, süs elması, sarıçam, karaçam, huş ve dişbudak ağacı dikimi ile çevre düzenleme çalışması kapsamında 1000 adet mevsimlik çiçek ve 65 adet yayılı ardıç dikimi yapıldı.

Çalışmalar ile ilgili Kars Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Millet bahçelerimizdeki çalışmalarımız kapsamında ayrıca; oturma ve oyun gruplarının bakım onarımı ile yeşil alanlarda ağaç bakımı, budama, çim biçme, yabani ot temizlik çalışmaları devam etmektedir. Daha yeşil ve güzel bir Kars için park, bahçe ve yeşil alanlar ile refüj alanlarında çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” denildi.

karsta-millet-bahceleri-renklendi-1.jpgkarsta-millet-bahceleri-renklendi-2.jpgkarsta-millet-bahceleri-renklendi-3.jpgkarsta-millet-bahceleri-renklendi-4.jpgkarsta-millet-bahceleri-renklendi-5.jpgkarsta-millet-bahceleri-renklendi-7.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler