Kars’ta miniklerden şenlik ve kermes!

Kars’ta miniklerden şenlik ve kermes!

Kars merkez Yenişehir Anaokulu ve İlkokulu’nda Aile Birliği tarafından okulun ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla bahar şenliği ve kermes yapıldı. Yoğun katılımın olduğu kermeste minikler hem eğlendi, hem de ziyafet çekti.

Volkan KARABAĞ

Okul bahçesinde düzenlenen şenliğe ve kermese İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Müdür Yardımcıları Harun Yenice ve Osman Urlunç ile öğrenciler ve velileri katıldı.

“Okul Öncesi Şenliği”nde okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından öğrenciler ve veliler için stantlar kuruldu. Kurulan stantlarda yüz boyama etkinliği yapıldı, mısır, su ve dondurma ikramları yapıldı. Mandala ve köpük etkinliklerinin yanı sıra öğrenciler palyaçolar eşliğinde oyunlar oynandı.

Veliler tarafından hazırlanan ürünler de kermeste satıldı. Elde edilen gelir okulun ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla Okul Aile Birliğine teslim edildi.

Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin ve velilerin güzel vakit geçirmeleri ve hafızalarında hoş bir anıları olmaları hedeflendi.

karsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-1.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-2.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-3.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-4.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-5.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-6.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-7.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-8.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-9.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-10.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-11.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-12.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-13.jpgkarsta-miniklerden-senlik-ve-kermes-14.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler