Kars’ta Nevruz gösterilerinde Resmi araçlar taşlandı

Kars’ta Nevruz gösterilerinde Resmi araçlar taşlandı

Kars’ta Nevruz kutlamaları gösterilerinde itfaiye ve polisi taş yağmuruna tutan göstericiler gözaltına alındı.

Kars’ta 21 Mart Nevruz Bayramı kutlamaları kapsamında izinsiz yakılan ateşler ve toplanan grupları dağılmaları konusunda uyarıda bulunan polis ve itfaiye ekiplerine taş atılarak karşılık verildi.Belediye temizlik işlerine ait araçların camları kırıldı.Gözaltına alınan çok sayda şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Kars’ta bazı mahallelerde, mahalle sakinleri tarafından nevruz ateşleri yakıldı. Yakılan nevruz ateşlerinin izinsiz olması nedeniyle polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti.
Subatan Mahallesinde bir grup tarafından yol ortasına araba lastikleri yakıldı, gruba polis ve itfaiye ekipleri müdahale etmek istedi ancak grup, polis ve itfaiye ekiplerine taş atarak karşılık verdi. Mahallede güvenlik önlemi alan polis ekipleri grupların dağılması sağlandı. Yakılan ateşler ise toma ve itfaiye ekiplerince söndürüldü. Gözaltına alınan çok sayıda şüpheli alınan ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

foto1.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler