Kars’ta protokol üyeleri ve öğrenciler çöp topladı

Kars’ta protokol üyeleri ve öğrenciler çöp topladı

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kars’ta protokol üyeleri öğrencilerle birlikte çöp topladı.

Ata Gence TAN

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Kars Valiliği ile Çevre Şehircilik ve İlkim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından program düzenledi.

Hükümet Konağı önünde bir araya gelen ilkokul öğrencileri, Gençlik Merkezi öğrencileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar sloganlar atarak Millet Bahçesine kadar yürüdü.

Çevre bilinci konusunda büyüklerine örnek olan öğrenciler burada Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve diğer protokol üyeleriyle birlikte çöp topladı. Etkinlikte yaklaşık 10 torba çöp toplanarak çöp kutusuna atıldı.

Etkinliğin ardından Vali Öksüz ve beraberindekiler Millet Kıraathanesine geçerek burada çay içti. Protokol üyeleri tarafından öğrencilere çikolata ve kitap hediye edildi. Etkinlik hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Kars İl Müdürü Rahmi Toktaş, “Bugün de çevre farkındalığını oluşturmak adına bir yürüyüş etkinliği yaptık. Millet Bahçemizde de çevre temizliği noktasında öğrenci kardeşlerimizle birlikte bir çöp temizliği yaptık. Aslında doğanın bize ihtiyacı yok, bizim doğaya ihtiyacımız var. Ayrıca emanet olarak aldığımız gezegenimizi bizden sonraki geleceğimizin teminatı olan gençlere, çocuklarımıza bir miras bırakma noktasında bir sorumluluğumuz var.” dedi.

karsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-1.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-2.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-3.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-4.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-5.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-6.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-7.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-8.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-9.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-10.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-11.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-12.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-13.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-14.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-15.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-16.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-17.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-18.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-19.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-20.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-21.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-22.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-23.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-24.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-25.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-26.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-27.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-28.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-29.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-30.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-31.jpgkarsta-protokol-uyeleri-ve-ogrenciler-cop-topladi-32.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler