Kars'ta silah operasyonu

Kars'ta silah operasyonu

Kars'ın Selim İlçesinde ruhsatsız silah bulunduran ve piyasa silah sattığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin evinde ruhsatsız silah ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Selim İlçe Jandarma Komutanlığı, Kars İl Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda Selim’de ikamet eden S.G.’nin evinde ve aracında değişik markalarda silah bulunduğu ve satmak amacıyla müşteri aradığı bilgisi alınması jandarma ekiplerini harekete geçirdi. 

Jandarman savcılıktan aldığı arama kararı ile S.G.’nin evine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda S.G.’nin evi ve eklentilerinde yapılan aramada, 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait 12 mermi, 1 adet şarjör, 1 adet 8 mm çapında kuru sıkıdan bozma tabanca, bu tabancaya ait 4 mermi ve 1 şarjör ele geçirilerek muhafaza altına alındı. 

Olayla ilgili şüpheli S.G. gözaltına alındı. Gözaltına alınan S.G. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ele geçirilen silahlar ve malzemelere ise el kondu. 

Önceki ve Sonraki Haberler