Kars'ta SMA hastası için kermes düzenlendi

Kars'ta SMA hastası için kermes düzenlendi

Sarıkamış Şehit İlhan Yıldız Anadolu Lisesi Müdürü Naci Özkan koordinesinde öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı "Hiranura Bir Nefes" kermesine vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kermese, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve eşi Sema Aslantatar, İlçe Emniyet Müdürü Canan Altınkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Aslantatar, toplumsal dayanışma açısından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi.

Aslantatar, SMA hastası Hiranur Kazancı'ya destek için yaklaşık bir aydır kampanya başlattıklarını belirterek, "Mescitli köyünde yaşayan Hiranur kızımız için yardım kampanyası başlatmıştık. Bugünde Sarıkamış Şehit İlhan Yıldız Anadolu Lisesi güzel bir etkinlik düzenlemiş. Toplumun bütün kesimlerinden destek bekliyoruz. İnşallah bütün vatandaşlarımızın katkılarıyla kızımız sağlığına kavuşacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Etkinlikte, öğrenciler ve veliler, hazırladıkları yiyecekleri satarak elde edilen geliri Hiranur'un tedavisine destek olmak amacıyla bağışladı.

kars-in-sarikamis-ilcesinde-sma-hastasi-hiranur-kazanci-ya-destek-amacli-kermes-duzenlendi-1715970336.jpg

kars-in-sarikamis-ilcesinde-sma-hastasi-hiranur-kazanci-ya-destek-amacli-kermes-duzenlendi-1715970338.jpg

kars-in-sarikamis-ilcesinde-sma-hastasi-hiranur-kazanci-ya-destek-amacli-kermes-duzenlendi-1715970339.jpg

kars-in-sarikamis-ilcesinde-sma-hastasi-hiranur-kazanci-ya-destek-amacli-kermes-duzenlendi-1715970340.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler