Kars'ta Tek Yön Bir Kaza Daha Getirdi!

Kars'ta Tek Yön Bir Kaza Daha Getirdi!
Kars’ta tek yön uygulamasına geçilmesi üzerine hız sınırına uymayan bazı araçlar beraberinde kazalara da davetiye çıkartıyor. Faikbey Caddesinde seyir halindeki otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza dün öğlen saatlerinde kentin en yoğun trafiğinin bulunduğu Faikbey Caddesinde meydana geldi. Kızılay istikametinden Emniyet Müdürlüğüne doğru gitmekte olan 36 AZ 134 plakalı araç, Ordu Caddesi ile kesişen kavşak yakınında karşıdan karşıya geçmekte olan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kübra Akıncı’ya çarptı.

Yaralı öğrenciye ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve ardından da 112 acil ambulansı ile Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın yaşandığı yerde polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi altına aldı. Olaya karışan sürücü karakol ekiplerince emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yaşanan kazayı gören çevre esnafı ise Faikbey Caddesi üzerinde aşırı hız nedeniyle sık sık kazaların yaşandığına dikkat çektiler. Trafik ekiplerinin hız denetimlerini kontrol etmesini isteyen vatandaşlar tek yön ve caddenin geniş olmasına rağmen araçların halen neden hızlı seyrettiklerini anlayamadıklarını belirttiler.

Kazanın nedeni araştırılıyor.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir