Kars’ta Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde çorba ikram edildi

Kars’ta Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde çorba ikram edildi

Kars’ta Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara Evelik çorbası ikramında bulunuldu.

Volkan KARABAĞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" çerçevesinde, Kars Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde Bedesten bölgesinde etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte, vatandaşlara Evelik çorbası ikram edildi.

Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, bu etkinliğe destek verenlere teşekkür ederek, “Kıymetli bir iş yapıyorlar, Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin manevi atmosferinde bu etkinliğin yapılması bizi çok memnun etmiştir.” dedi.

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turuna da değinen Çalkın, “Karslı hemşehrilerimden Cumhurbaşkanımızı Pazar günkü seçimde çok güçlü bir şekilde desteklemelerini rica ediyorum. Malumlarınız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle bu seçimden zaferle çıkacak ve biz de istiyoruz ki; Kars’ta tarafını belli etsin, iktidardan, hizmetten, birlik ve beraberlikten yana olsun yani Recep Tayyip Erdoğan’dan taraf olsun.” ifadesini kullandı.

karsta-turk-mutfagi-haftasi-etkinliginde-corba-ikram-edildi-1.jpgkarsta-turk-mutfagi-haftasi-etkinliginde-corba-ikram-edildi-2.jpgkarsta-turk-mutfagi-haftasi-etkinliginde-corba-ikram-edildi-3.jpgkarsta-turk-mutfagi-haftasi-etkinliginde-corba-ikram-edildi-4.jpgkarsta-turk-mutfagi-haftasi-etkinliginde-corba-ikram-edildi-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler