Kars'ta Zehir Tacirine Geçit Yok

Kars'ta Zehir Tacirine Geçit Yok
Kars'ta uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve suç unsuru ele geçirilirken, gözaltına alınan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda yapılan aramalarda 2 parça halinde toplam 6,13 gram metamfetamin, 2,92 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör ve 65 adet fişek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.T. (36) isimli şüpheli hakkında, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

.

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir