Kars’taki kavgada silahlar patladı!

Kars’taki kavgada silahlar patladı!

Kars’ta bir kıraathanede iki şahıs arasında çıkan tartışmada silahlar patladı. 1 kişinin yaralandığı olayda polis ekipleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Olay, saat 19.40 sıralarında, İsmail Aytemiz ve Davut Aksu Caddeleri arasındaki bir kahvehanede meydana geldi. Çevredeki vatandaşların iddialarına göre; kıraathanede bulunan M.O. ile B.A. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada M.O. tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saçmaların isabet ettiği B.A. yaralandı.

Silahlı saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşırken, kıraathanedekiler de sokağa çıktı. Yaralanan B.A., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri, olay yeri incelemesinin ardından yapılan çalışma sonucu M.O. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

kars’taki-kavgada-silahlar-patladi!-(1)-001.jpgkars’taki-kavgada-silahlar-patladi!-(2)-001.jpgkars’taki-kavgada-silahlar-patladi!-(3)-001.jpgkars’taki-kavgada-silahlar-patladi!-(4)-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler