Kars’tan deprem bölgesi Kilis’e yardım

Kars’tan deprem bölgesi Kilis’e yardım

Kars’ta ilkokul öğrencilerinin kermesten elde ettiği geliri deprem bölgesi Kilis’te belirlenen bir okula gönderdi.

Volkan KARABAĞ

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇADES)” projesi kapsamında Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu’nda yılsonu kermesi düzenlendi. Okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan kermeste satılan ürünler 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen Kilis’te belirlenen okula gönderildi.

Kermese katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, “Bugün “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” çerçevesinde merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve idarecilerinin hazırlamış olduğu bir etkinlik var. Bu etkinlikten elde edilen gelir deprem bölgesindeki öğrencilere gönderilecek. Bakanlığımız tarafından yapılan projeyle deprem bölgesindeki her il, diğer illerle eşleştirildi. Bizim ilimiz Kilis’te 50 okul ile eşleştirildi, kentte 50’ye yakın okulumuz kendi içlerinde yaptıkları etkinliklerle eşleştirilen okullara ayni ve nakdi yardımları yapmaktadırlar. Bugüne kadar ayni yardımın yanı sıra 118 bin liralık bir nakdi yardım toplandı.” dedi.

karstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-1.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-2.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-3.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-4.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-5.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-6.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-7.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-8.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-9.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-10.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-11.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-12.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-9-001.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-10-001.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-11-001.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-12-001.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-13.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-14.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-15.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-16.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-17.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-18.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-19.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-20.jpgkarstan-deprem-bolgesi-kilise-yardim-21.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler