KAÜ Öğrencilerine Operasyon!

KAÜ Öğrencilerine Operasyon!
Kars Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kafkas Üniversitesinde öğrenci olan şüphelilere yönelik Kars Merkezi ile Sarıkamış ilçesi ve Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyon yaptı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yapıldı.

PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması DG-H (Devrimci Gençlik Hareketi) ilimiz yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğü, yine Kars'ta PKK/KCK terör örgütünün talimatları doğrultusunda düzenlenen düzenlenen bir takım eylemlere katıldığı/koordine ettiği tespit edilen Kars Kafkas Üniversitesinde öğrenci olan şüphelilere yönelik önceki gün saat 06.00 sıralarında Kars Merkezi ile Sarıkamış ilçesi ve Şanlıurfa ilinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatlar devam ediyor.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde terör örgütü mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız, demokratik  hukuk  kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Kaynak:Kars Manşet

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir