Kaymakam İzci: Spor; Dostluk, Barış ve Kardeşliktir

Kaymakam İzci: Spor; Dostluk, Barış ve Kardeşliktir

"Sanat ve Spor İle Toplumsal Dayanışma ve Bütünleşme" adlı proje kapsamında Kars'ta mücadele veren Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ve Futbolcuları Susuz'da bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Susuz Belediyesi ile Susuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ortaklaşa yürütelen ve SODES projesi kapsamında desteklenen "Sanat ve Spor İle Toplumsal Dayanışma ve Bütünleşme" adlı proje kapsamında Kars'ta mücadele veren Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ve Futbolcuları Susuz'da bir araya geldi.

Değirmen Piknik Alanında yapılan etkinliğe Susuz İlçe Kaymakamı Yusuf İzci, Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Belediye Başkan Vekili Yaşar Kına, Emniyet Amiri Deniz Engin, Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Burhan Taş, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bulut, Susuz Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Yasin Ogün Zerman, Amatör spor kulüplerinden yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Programda konuşma yapan Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Kars ilinde mücadele eden Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ve Futbolcularını böylesine güzel bir proje kapsamında ilçemizde ağırlamaktan memnuyet duyduğunu ifade ederek, "Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunun bir örneğinin bugün ilçemizde yaşanıyor." dedi. 

Yeni başlayan sezonun tüm kulüpler için hayırlı olması temennisinde bulunan Susuz Kaymakamı Yusuf İzci etkinliğe katılan tüm kulüplere ve projeyi destekleyen kurumlara teşekkür etti.

kaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(1)-001.jpgkaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(2)-001.jpgkaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(3)-001.jpgkaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(4)-001.jpgkaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(5).jpgkaymakam-izci-spor;-dostluk,-baris-ve-kardesliktir-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber