Kaymakam Özerden Atçılar köyünde

Kaymakam Özerden Atçılar köyünde

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Boz ile birlikte, Atçılar Köyü ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ

Kaymakam Özerden, okul ziyareti kapsamında sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Okulla ilgili yapılan yeni kütüphane, yeni akıl oyunları salonu, genel tadilat ve tamirat işlerini yerinde inceleyen Özerden, emeği geçen Köy Muhtarı Zeki Elma ve hayırsever vatandaşlara yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Özerden, okul ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Erçetin Altay ve beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Köy Konağı’nda köy halkı ile bir araya geldi. Köy halkının istek, dilek, talep ve şikâyetlerini dinledi ve ilgili kurum amirlerince gerekli notlar aldırdı.

Kaymakam Özerden, toplantının ardından Atçılar Köyü Muhtarı Zeki Elma koordinesinde, hayırsever vatandaşlar ve Atçılar köy halkının destekleri ile yapılan; köyde sosyal amaçlar için kullanılacak olan ikinci köy konağı, iki katlı Kuran Kursu müştemilatı ile beraber, Kuran Kursuna ait lojman ve camiyi de ziyaret etti.

Yine hayırsever vatandaşların katkılarıyla duvarları yapılan daha önce Atçılar köyünde yaşamış ‘Malakan’ diye isimlendirilen gayri müslim vatandaşlara ait mezarlık hakkındaki çalışmalarla alakalı köy muhtarı Zeki Elma’dan bilgi aldı. Köy içi yol ve altyapı problemleriyle alakalı Muhtar Zeki Elma ve vatandaşlardan bilgi alan Kaymakam Özerden imkanlar doğrultusunda sorunların çözüleceğini söyledi.

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ziyaret ve incelemelerin ardından Atçılar köyü Muhtarı Zeki Elma’ya, hayırsever vatandaşlar ve köy halkı adına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek köyden ayrıldı.

kaymakam-ozerden-atcilar-koyunde-2.jpgkaymakam-ozerden-atcilar-koyunde-4.jpgkaymakam-ozerden-atcilar-koyunde-6.jpgkaymakam-ozerden-atcilar-koyunde-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler