Kaymakamdan, TEOG Motivasyonu

Kaymakamdan, TEOG Motivasyonu

Kars’ın Susuz İlçesi Kaymakamı Yusuf İzci, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Bayram Canlı ile birlikte 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu(YBO)ve Kazım Karabekir Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Kaymakam İzci,100.Yıl YBO da 8.sınıf öğrencilerine 25-26 Kasım da girecekleri TEOG(Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavında başarı sağlamaya dönük motivasyon konuşmaları yaparak, TEOG sınavında başarılı olmaları için öğrencilerden söz aldı. Kaymakam İzci Öğrencilere kendi öğrencilik yıllarından örnekler verdi. Şimdiki imkânlarla kıyaslandığındın da şuanki öğrencilerin imkânlar açısından daha avantajlı olduğunu belirtti. Kaymakamlık olarak öğrencilerin başarısını artırma adına ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini, Sınavlara hazırlanan ortaokul ve lise öğrencilerine ek materyaller yani sınavlara hazırlık kitapları alındığını, deneme sınavlarının yapılacağını, okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesinin bu kapsamda yapılan çalışmalar olduğunu belirtti. 100.Yıl YBO pansiyonunu da gezen kaymakam izci, öğrencilere yemek dağıttı. Öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Kaymakam İzci yemekten sonra Kazım Karabekir Anadolu lisesine geçti. Yatakhaneleri, yemekhaneyi ve okulun diğer bölümlerini gezdi. Okul müdürü Ahmet Haşim Ağabeyoğlu çay ikramında bulundu. Kaymakam İzci okul yöneticilerinden okulun sorunları ile ilgili bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler