Kaymakamlar ve İl Emniyet Müdürüne Veda Programı Düzenlendi

Kaymakamlar ve İl Emniyet Müdürüne Veda Programı Düzenlendi
Kars Vali Rahmi Doğan, yeni görev yerlerine gidecek olan Emniyet Müdürü ve Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek hediyeler verdi.

Kars Vali Rahmi Doğan, 20 Ağustos 2017 Tarih ve 30160 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan kararname ile Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve aynı kararname ile Kars İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ümit Bitirik’i makamında kabul etti.

Ziyarette her iki Emniyet Müdürüne yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Doğan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Faruk Karaduman’a ilimiz adına verdiği başarılı çalışma ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Doğan daha sonra eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağında (GAMP) ilimizden ayrılan Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vali Yardımcısı Erdinç Dolu, Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Selim Kaymakamı Mehmet Keklik için verilen veda programına katıldı.

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve diğer il protokolünün katıldığı programda Vali Doğan, yeni görev yerlerine gidecek olan Emniyet Müdürü ve Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek hediyeler verdi.

kaymakamlar-ve-il-emniyet-mudurune-veda-programi-duzenlendi-(1).jpgkaymakamlar-ve-il-emniyet-mudurune-veda-programi-duzenlendi-(2).jpgkaymakamlar-ve-il-emniyet-mudurune-veda-programi-duzenlendi-(3).jpg

Kaynak:Kars Manşet

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir